سه‌شنبه, 6 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
سرپرست دانشكده كشاورزی منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی، دکتر عزیزاله مختاری را به سمت سرپرست دانشکده کشاورزی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر مختاری آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تجربه، تخصص و تعهد جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکاء به قادر متعال، ضمن تداوم پایبندی به ارزش ها، اصول و مقررات جاری دانشگاه، همت خویش را بر انجام امور محوله، مبتنی بر برنامه های مصوب و راهبردی وزارت متبوع معطوف داشته و در تحقق اهداف زیر اهتمام کامل مبذول فرمایید.

• ایجاد نظم و انضباط کاری و فراهم نمودن تعامل مناسب بین دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده
  •  ابلاغ کلیه مصوبات، مقررات و آیین نامه های ابلاغی به مدیران گروه های آموزشی
  •  نظارت بر حسن اجرای مصوباتی که از طریق رئیس دانشگاه ابلاغ می شود.
  •  ایجاد هماهنگی در امور آموزشی، پژوهشی، اداری، مالی و فرهنگی دانشکده
  •  نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی اعضای هیأت علمی دانشکده
  •  ارزیابی کار سالانه دانشکده و گزارش آن به رئیس دانشگاه
  •  انجام سایر امور محوله از سوی مقام مافوق

توفیق شما را در انجام وظایف محوله از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات خانم دکتر سارا رامرودی در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.