سه‌شنبه, 17 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
سرپرست گروه نشر آثار علمی دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی، دکتر غلامرضا زابلی را به سمت سرپرست گروه نشر آثار علمی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر زابلی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و‌ تخصص جنابعالی، بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجب این حکم با حفظ وظایف پژوهشی به عنوان سرپرست گروه نشر آثار علمی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است در سایه عنایات پروردگار منان، ضمن شناخت و رعایت دقیق کلیه قوانین، با برنامه‌ریزی جامع و اصولی، در راستای ایجاد ساختارها و فرایندهای توسعه‌ای در آن مدیریت، منطبق با سیاست‌های کلان دانشگاه و مبتنی بر ظرفیت‌های موجود با بهره‌گیری از خرد جمعی و تجارب سایر همکاران گام‌های مؤثری بردارید.

توفیق و سربلندی جنابعالی در انجام وظایف محوله را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات دکتر سعید سالاری در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.