چهارشنبه, 25 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
پیام رئیس دانشگاه زابل در بزرگداشت روز جهانی قدس

در آستانه فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور پیامی روز جهانی قدس را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه‌تعالی

«روز قدس یکی از آن جلوه‌های حقیقی اتحاد و انسجام دنیای اسلام است»

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

واپسین جمعه ماه مبارک رمضان که به تدبیر بنیان‌گذار کبیر انقلاب (ره)، به نام "روز قدس" در تقویم اسلامی به یادگار نهاده شد؛ روز میعادِ آزادیخواهان و آزاداندیشانِ جهان در نمایشِ همدلی و یکپارچگی، و نمادِ حمایت و همبستگی با مردم مظلوم و رنج‌کشیده‌ فلسطین است که وظیفه‌ی اخلاقی و وجدانی آحاد امت اسلام در تلاش برای رفعِ ظلم و تبعیض، و مخالفت با اشغالگری و جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی را یادآوری می‌نماید.

"روز قدس" یکی از مبانیِ جدایی‌ناپذیر انقلاب اسلامی و روز برافراشتنِ پرچمی است که همواره امانت‌دار و پاسدارِ قداست آن بوده‌ایم و مشارکت آگاهانه و مسئولانه در بزرگداشت این روز، ضرورتی انسانی و اخلاقی است كه انسجام و اقتدار مسلمانان در دفاع از کرامت انسان‌ها و آزادی ملت‌ها را به نمایش میگذارد.

این‌جانب ضمن محکوم نمودن جنایات رژیم دژخیم صهیونیستی، دانشگاهیان و دانشجویان گرامی را به پاسداشت و بزرگداشت درخورِ این روز، به‌عنوان سمبل ظلم‌ستیزی و دفاع از مردمان مظلومِ سرزمین نبوت و نور دعوت می‌نمایم و رجای واثق دارم که خانواده بزرگ دانشگاه زابل، همچون همیشه همراه و هم‌صدا با تمامی وجدان‌های بیدار و روان‌های پرهیزگار؛ میراثِ پرارجِ بنیان‌گذار فقید جمهوری اسلامی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در محکومیتِ تزویر و ستمکاریِ رژیم غاصب صهیونیستی را پاس می‌دارند و با انسجام و اتحاد علیه بیداد و استبداد؛ همدردی و همبستگی خود با پاره تن امت اسلام را، ابراز می‌نمایند.

دکتر پیمان افراسیاب