چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۰۲
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سوم خردادماه، سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

دکتر پیمان افراسیاب با صدور پیامی فرارسیدن سوم خردادماه «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» و سالروز حماسه‌ غرورآفرین آزادسازی خرمشهر را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه‌تعالی

"خرمشهر را خدا آزاد کرد. امام خمینی (ره)"

خرمشهر؛ روایتی پر شوکت از غیرت و شجاعتِ یلان و سلحشورانی است که به هنگامه‌ی یورشِ دژخیمان، خانه نگهدارِ پدران شدند و نگذاشتند ذره‌ای از خاکِ مقدسِ این آشیان، به دستِ دگران غصب شود و به یغما رود. حماسه بی‌بدیل سوم خرداد 61، یادگار باارزشی است از فرزندانِ نامیِ این سرزمین که قامت افراشتند بر فرازِ قرون و به خون غسل شهادت کردند و جان باختند اما سر به ‌پیشِ دشمن خم نکردند.

سالروز آزادسازی خرمشهر را هرچه باشکوه‌تر ارج‌ می‌گزاریم که مایۀ نازش و سرافرازِشِ ماست و همبستگی ریشه‌دار ایرانیان در بزنگاه‌های تاریخی برای ناکامی و بدنامی دشمنان را یادآور می‌شود. بر ماست که میراث دارانی امین برای سلحشورانِ غیرتمندی باشیم که در نبرد با خصم چون کوه برجای و برپای ‌ماندند و پیکر، سپرِ تیرهای فتنه و کین نمودند. باشد که یادشان بر جان و روانمان فرمان براند و به بازپیرایی و شکوفایی نیروها و اندیشه هامان برای ترسیم آینده‌ای پرافتخار برای ایران اسلامی منجر گردد.

این‌جانب ضمن نکوداشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) و شهدای گلگون‌کفن اسلام و انقلاب؛ فرارسیدنِ سوم خردادماه سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر در عملیات پیروزمندانه بیت‌المقدس که به‌عنوان «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» بر لوحِ حافظۀ تاریخی این مرزوبوم، ماندگار گشته را گرامی می‌دارم و از درگاه خداوند سبحان، توفیق همگان در الگوگیری از این حماسه جاودان جهتِ فتح فرازین قله‌های شکوه و افتخار ملی به‌ویژه در عرصه‌های علمی و پژوهشی را، مسألت می‌نمایم.

دکتر پیمان افراسیاب