سه‌شنبه, 17 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
سرپرست روابط عمومی دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی، دکتر هادی گلوی را به سمت سرپرست روابط عمومی دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر گلوی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و‌ تخصص جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست روابط عمومی دانشگاهمنصوب می‌شوید.

امید است در سایه عنایات پروردگار منان، ضمن شناخت و رعایت دقیق کلیه قوانین، با برنامه‌ریزی جامع و اصولی، در راستای ایجاد ساختارها و فرایندهای توسعه‌ای در آن مدیریت، منطبق با سیاست‌های کلان دانشگاه و مبتنی بر ظرفیت‌های موجود با بهره‌گیری از خرد جمعی و تجارب سایر همکاران گام‌های مؤثری بردارید.

توفیق و سربلندی جنابعالی در انجام وظایف محوله را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات دکترعلی افشاری مقدم در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.