پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۱۸
آزمون ورودی كارشناسی ارشد ناپیوسته 1399 با رعایت دقیق دستور العمل های بهداشتی در دانشگاه زابل برگزار شد

آزمون ورودي دوره کارشناسی ارشد سال 1399دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، در سه روز متوالی در تاریخ های 16، 17 و 18 مرداد ماه 99، تحت تدابیر دقیق حفاظتی و بهداشتی در 14حوزه امتحاني و 45 رشته امتحانی با شرکت 2268 داوطلب (1117 خانم و 1151 آقا) برگزار شد.

دانشگاه زابل با بهره گیری از تجارب حاصل از برگزاری دو آزمون دیگر تحت شرایط متاثر از بحران شیوع کرونا (شامل ازمون ورودی مجتمع آموزشی دانشگاه در تیرماه و آزمون ورودی دکتری در مرداد ماه سال جاری)؛ این بار نیز با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی ابلاغ شده از سوی کمیته ملی مبارزه با کرونا، و با حضور و تکیه بر توصیه های کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل، اقدام به برگزاری این آزمون نمود و میزبان داوطلبانی بود که در حوزه‌های امتحانی این دانشگاه حضور یافته بودند.