پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۰۲
آزمون سراسری سال 1399 با تمركز بر صیانت از سلامت داوطلبان در دانشگاه زابل برگزار شد

با تایید مراجع ذی‌صلاح، آزمون سراسری سال 1399، از بیست و نهم مردادماه لغایت یکم شهریورماه با حضور ۱۳۲ هزار داوطلب به طور همزمان در ۳۱ استان کشور برگزار شد و در این میان «دانشگاه زابل» طی یک برنامه چهار روزه، پذیرای تعداد 4700 داوطلب بود.

با عنایت به بخشنامه مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص نظارت روئسای دانشگاه‌ها بر نحوة برگزاری هر چه مطلوب‌تر آزمون سراسری، سالن‌های وسیع مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی به دستور و نظارت مستقیم رئیس دانشگاه زابل تجهیز و برای برگزاری آزمون سراسری اختصاص داده شدند. رئیس دانشگاه با قدردانی از نظم و انضباط و تلاش و همدلی اعضای کمیته برگزاری آزمون‌های سراسری دانشگاه زابل و سایر دست اندرکاران، این فعالیت را الگویی موثر و مناسب از تلاش صادقانه و مدیریت صحیح برشمرد.

شایان ذکر است دانشگاه زابل با تکیه بر تجارب حاصل از برگزاری آزمون سراسری در سال‌های گذشته و با توجه به اهمیت سرنوشت ساز این آزمون برای فرزندان این منطقه؛ تمامی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه را برای پذیرایی از حداکثر تعداد ممکنِ داوطلبان در حوزه های امتحانی خود بسیج نمود و با عنایت به شرایط خاص متاثر از بیماری همه‌گیر و لزومِ افزایش فاصله اجتماعی، توانسته با توسعه فضای فیزیکی مناسب و ایمن در حوزه های امتحانی، نقش خود در صیانت از سلامتِ افراد و صحت برگزاری آزمون را به‌ شایستگی انجام دهد.

در راستای رعایت استانداردها و دستورالعمل‌های صادره، کمیته برگزاری آزمون‌های سراسری دانشگاه زابل، اقداماتی نظیر خط‌کشی معابر برای الزام رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، تعبیه محل ضدعفونی دست و کفش در ورودی هر حوزه، تب سنجی و پایش سلامت داوطلبان و بازدید بدنی بدون تماس با استفاده از دستگاه‌های مخصوص را در دستور کار قرار داد. از دیگر اقدامات ‌ برای برگزاری هرچه بهتر آزمون و تامین سلامت داوطلبان، می‌توان به ضدعفونی منظم حوزه‌های امتحانی قبل و بعد از برگزاری آزمون‌ها، ضدعفونی منظم اتوبوس‌های حمل و نقل، اعطای ماسک سه لایه به داوطلبانی که ماسکهای غیر استاندارد داشتند، تدارک اتاق ایزوله برای حضور داوطلبان مشکوک به بیماری و یا دارای شرایط خاص و همچنین استفاده از دستکش، شیلد و ماسک برای عوامل اجرایی اشاره کرد. گفتنی است، تمامی حوزه‌های امتحانی دانشگاه زابل مجهز به سیستم سرمایش و تهویه مطبوع بوده و از استاندارد بالاتری نسبت به محیط های آموزشی معمولِ برگزاری آزمون برخوردار هستند.

لازم به ذکر است حوزه‌های برگزاری توسط بالاترین مقامات مسئول شهرستان – خصوصاً جناب آقای گنجی معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه زابل، جناب سرهنگ سنچولی فرمانده سپاه شهرستان زابل و جناب آقای دکتر میرزایی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زابل بازدید و طبق گزارش کارشناسان بهداشتی ناظر، دانشگاه زابل توانسته با رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، محیطی آرام و ایمن از نظر بهداشتی را برای داوطلبان منطقه سیستان فراهم سازد. امید است با رفع همه‌گیری بیماری، بتوانیم بیش از گذشته در راه انجام رسالت محوله و خدمت‌گزاری به منطقه سیستان گام برداریم.