پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن آغاز سال جدید تحصیلی

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن آغاز سال تحصیلی را به‌تمامی دانش گزینان و دانش­ گستران ایران اسلامی تبریک گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه زابل آمده است:

« خرد باید و دانش و دین و داد »

در آموزه‌ها و مفاهیم انسان‌سازِ ایرانی و اسلامی، مزیت و فضیلتی ستوده تر از "دانایی" نیست. این فرهنگ دیرسال و اصیل، هستی و استواری از دانایی و خِرد مردمانِ شایسته ای یافته که با پیوند علم و ایمان به رفیع‌ترین قلّه‌های دانش دست‌یافته اند و خورشید معرفت را بر تاریک‌ترین زوایای جهالت تابانیده‌اند.

اکنون که دیگربار، فصلِ علم‌آموزی و موسمِ تَورق کتاب دانش و معرفت به سرانگشتِ آگاهی فرا رسیده است؛ فرصت را مغتنم می‌دانم و از اعضای خانواده بزرگ دانشگاه زابل می خواهم که متعهدانه و متخصصانه، با کوششی بیش از همیشه در جهت تعالی علمی، اخلاقی و فرهنگیِ جامعه گام بردارند و نهایت تلاش خود را برای ارتقای آموزش و پژوهش و گردش دانایی در دانشگاهی که کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه خود محسوب می شود به کار ببندند.

به همین بهانه، فرارسیدن فصل علم‌آموزی را به‌تمامی دانش گزینان و دانش‌گسترانِ میهن اسلامی شادباش عرض می نمایم و امیدوارم در سال جدید تحصیلی که با شرایطی خاص و عمیقا متاثر از بیماری همه‌گیر آغاز می شود، نیز همچون سالیان گذشته، تلاش و تعامل تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه زابل، بر محور اعتلا و ارتقای دانشگاه در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی و فرهنگی استوار بوده و به پشتوانه‌ی اندیشه و ایمان، به سِیر شتابان و درخشانِ پیشرفت و آبادانی کشور ملحق و متصل بماند.

پیمان افراسیاب