پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
افتتاح زمین چمن مصنوعی در پردیس جدید دانشگاه زابل

دانشگاه زابل در راستای توسعه ی زیرساخت ها و ارتقای سرانه فضای ورزشی برای دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان خود و با نگاه ویژه به مسائل فرهنگی و ورزشی و لزوم افزایش نشاط و انرژی در محیط دانشگاهی، اقدام به احداث نخستین زمین چمن مصنوعی در پردیس جدید نمود. این پروژه که همسو با اهداف توسعه ای متناسب با شرایط موجود و با توجه به کمبود منابع آبی در منطقه، در آذرماه سال 1397 کلنگ زنی شد؛ روز چهارشنبه مورخ 19 شهریورماه 99 به صورت بازدید مجازی توسط دکتر صدیقی معاون وزیر و ریاست سازمان امور دانشجویان، جناب آقای دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری مورد افتتاح جهت بهره برداری قرار گرفت. پروژه زمین چمن مصنوعی دانشگاه زابل به مساحت 1100 مترمربع با مشارکت اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان تامین اعتبار شد.

لازم به ذکر است دانشگاه زابل با دارا بودن مجموعه های ورزشی و فرهنگی متنوع شامل استخر و سالنهای بدنسازی، فوتسال، کشتی و تکواندو، امکانات و شرایط قابل قبولی را برای دانشجویان رشته های تخصصی تربیت بدنی و نیز ارتقای فعالیت های ورزشی سایر دانشجویان فراهم کرده است و از این طریق، ضمن برنامه ریزی برای بهبود سلامت جسمانی و ایجاد پویایی و تزریق شادابی به تمامی اقشار جامعه دانشگاهی تلاش می کند تا با کاهش احتمال آسیب های اجتماعی، بین فعالیت‌های ورزشی و تحصیلی دانشجویان نیز تعادل و توازن ایجاد نماید.