پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۷
تاسیس و پذیرش دانشجو در رشته "مطالعات معماری ایران" در مقطع كارشناسی ارشد

دانشگاه زابل به‌عنوان دانشگاهی که از ابتدا با رویکرد فراهم ساختن بستری برای زایش تخصص و شناسایی توانمندی‌ها و چالش‌های موجود در راه آبادانی سیستان تأسیس‌ گردیده است؛ با دارا بودن دانشکده هنر و معماری و پذیرش سالانه‌ تعداد قابل‌توجهی دانشجو در رشته های مختلف این دانشکده، حائز نقش بسیار مهمی در تربیت کارشناسان متخصص و توسعه فرصت های علمی و آموزشی مرتبط می باشد.

به همین روی، با توجه به اهميت شناخت معماري ايران و با عنایت به بستر تاریخی غنی و جايگاه ارزشمند معماري سيستان در جهان ایرانی، دانشكده هنر و معماري با هدفگذاری در راستای تحقق سیاست‌های کلان دانشگاه در توسعه متوازن رشته‌ها، نسبت به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع  كارشناسي ارشد رشته مطالعات معماري ايران، به عنوان نخستين رشته تحصيلات تكميلي این دانشكده و تنها گرايش معماري در مقطع كارشناسي ارشد در میان دانشگاه هاي سراسري استان اقدام نموده است.

گفتنی است با تلاش و پیگیری مداوم دانشگاه و صدور مجوز پذیرش دانشجو در رشته مطالعات معماری ایران در مقطع کارشناسی ارشد از سوی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی؛ متقاضیان می توانند در آزمون ورودی سال ۱۳۹۹ نسبت به انتخاب این رشته در دانشگاه زابل اقدام نمایند. اميد است در سایه تلاش مداوم  کلیه همکاران، با ايجاد اين رشته شاهد تحقق سایر اهداف دانشگاه در سند برنامه توسعه آموزش و پژوهش به عنوان محور توسعه پايدار منطقه و میهن عزیزمان باشیم.