پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۷
سال جدید تحصیلی در دانشگاه زابل با تمركز بر آموزش مجازی آغاز شد

دانشگاه زابل در حالی سال جدید تحصیلی1400-1399 را در سایه همه گیری بیماری آغاز می نماید که علیرغم تامین زیرساخت های آموزش مجازی و تقویت سامانه های الکترونیک امور آموزشی دانشجویان، همچنان آماده پاسخگویی حضوری برای انجام فرایندهای مهم شامل انتخاب واحد و امور فراغت از تحصیل نیز می باشد.

اگرچه سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه همچنان ابزار ارتباطی دانشجویان و اساتید برای آموزش مجازی  بوده و امور آموزشی دانشجویان نیز تماماً به صورت الکترونیک در سامانه پویا قابل انجام می باشد، با این حال کلیه کارشناسان اداره امور آموزشی، با رعایت پروتکل های بهداشتی شامل ضدعفونی کفشها در هنگام ورود به ساختمان ها، ضدعفونی مکانیزه دست ها و الزام  به استفاده از ماسک، پاسخگوی مراجعان هستند.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه زابل که تجربه برگزاری چهار آزمون سراسری در بازه زمانی تیر تا مردادماه 1399 را با رعایت کامل و موفق پروتکل های بهداشتی در کارنامه دارد؛ با تقویت زیرساخت های لازم جهت استمرار آموزش مجازی، تمامی تلاش و همت خود را برای شروع هر چه امن تر سال جدید تحصیلی به کار بسته و با تاکید بر ارتقای کیفیت آموزش الکترونیک در نیمسال جدید، برنامه های آموزشی  را به طور کامل و شفاف در اختیار دانشجویان و اساتید اعلام قرار داده است. دانشجویان گرامی می توانند در صورت برخورد به هر گونه مشکل و یا داشتن سوال در مورد  سامانه آموزش مجازی، با استفاده از دفترچه تلفن راهنمای دانشگاه با بخش و کارشناس مربوطه تماس حاصل نمایند.

امید است با تمرکز هر چه بیشتر بر فعالیت ها و همدلی اساتید محترم، دانشجویان معزز و کارشناسان گرامی، این دوره از فعالیت های دانشگاه به تجربه موفق دیگری در انجام رسالت های محوله به آن تبدیل شود.