جمعه, 9 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
سرپرست حوزه معاونت اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی، دکتر محمد رکوعی را به سمت سرپرست حوزه معاونت اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر رکوعی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تجربه، تخصص و‌ تعهد جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست حوزه معاونت اداری، مالی و پشتیبانی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکاء به قادر متعال و با بهره مندی از خرد جمعی و مشارکت حداکثری اعضای محترم هیات علمی، کارکنان ارجمند و دانشجویان گرامی، در راستای اجرای برنامه‌های راهبردی، صیانت از بیت‌المال، صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری و غیرضروری، تقویت نظام اداری و مالی، رعایت دقیق مقررات اداری و مالی، تنوع‌بخشی به منابع مالی، پیشبرد امور و پشتیبانی از بخش‌های مختلف دانشگاه موفق و موید باشید. توفیق شما را در انجام وظایف محوله از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نماید .

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات دکتر محمد رهنما در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.