جمعه, 9 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۱
ثبت‌نام دوره پنجم طرح شهید احمدی روشن در بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان مقاطع مختلف

بنياد ملي نخبگان در راستاي رشد و شكوفايي بيش از پيش دانشجويان مستعد كشور در نظر دارد طرح شهيد احمدي­ روشن را برگزار نمايد. در اين طرح دانشجويان برگزيده با راهنمايي و مديريت يكي از اساتيد خبره، طي نه ماه به صورت گروهي براي حل يكي از مسائل كشور قدم بر خواهند داشت. دانشجويان در صورت برخورداري از حداقل يكي از شرايط زير، مي توانند در فراخوان ثبت نام كنند و از حقوق و مزاياي لازم به مدت نه ماه بهره­مند شوند:

-  مشمولان پشتيباني ­هاي دانشجويي بنياد (در صورت دانشجو بودن در سال جاري)

- دانشجويان مقاطع كارشناسي و سالهاي اول تا چهارم دكتري حرفه­اي با معدل بالاي  17

- دانشجويان مقاطع تحصيلات تكميلي (ارشد و دكتري تخصصي) و سالهاي پنجم تا هفتم دكتري حرفهاي با معدل بالاي 18

در طرح احمدی روشن، گروهی از دانشجویان زیر نظر یک استاد خبره به مدت 9 ماه در جهت رفع نیازها و مسایل اساسی کشور فعالیت کرده و به صورت ماهانه حق الزحمه دریافت می نمایند. لازم بذکر است میزان حق الزحمه ماهانه دانشجویان حداقل 1،200،000 تومان و حداکثر 2،000،000 تومان می باشد.

نکته قابل توجه دیگر این است که دانشجویانی که بتوانند در طرح ­های احمدی روشن همکاری نمایند علاوه بر دریافت حقوق ماهانه، حداکثر 100 امتیاز هم برای بهره مندی از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان دریافت می نمایند و نسبت به سایرین راحت تر می توانند از تسهیلات دانشجویی و دانش آموختگان بنیاد ملی نخبگان بهره مند شوند.

دانشجويان محترم مي­توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس ar.bmn.ir و جهت ثبت­نام به آدرس http://ahmadiroshan.bmn.ir/studentreg.aspx  مراجعه نمايند يا با بنياد نخبگان استان با شماره 05433223545 تماس حاصل فرمايند. متقاضی می بایست هنگام ثبت نام در لینک فوق رزومه علمی خود را آپلود کرده و پس از ورود به سایت یکی از طرح های فعال در دانشگاه محل تحصیل خود را انتخاب کند. پس از آن دعوت به مصاحبه خواهند شد و نتیجه از طریق دانشگاه و سایت بنیاد به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

دانشگاه زابل در این دوره از طرح احمدی­ روشن با یک عنوان تحقیقاتی با موضوع " بررسی تاثیرات زیست محیطی خشک شدن تالاب هامون، با تاکید بر پدیده گرد و غبار (دلایل تشدید، شناسایی کانون های بحرانی و اولویت بندی راهکارهای تثبیت خاک با هدف کاهش شدت طوفانهای گرد و غبار" شرکت کرده است.

دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که آخرین مهلت ثبت نام در طرح احمدی­روشن 1 آبان بوده و قابل تمدید نمی­باشد. خواهشمند است هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام خود و انتخاب طرحها اقدام فرمایید.

حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه

مديريت واحد استعدادهاي درخشان