پنج‌شنبه, 13 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
ورزش ضامن سلامت فردی و اجتماعی - گرامیداشت هفته تربیت بدنی

ورزش به عنوان یکی از عوامل موثر بر شاخص های توسعه‌ی فرهنگی و اجتماعی؛ با تأمین شادابی و سلامت جسم و روح به عنوان یکی از بنیادی ترین ارکان ارتقاء کیفیت زندگی فردی و اجتماعی تلقی می گردد. به نحوی که بایستی بر لزوم برنامه ریزی برای بهبود شیوه زندگی، تحرک و فعالیت بدنی با عنایت به بحران کرونا و شرایط فعلی حاکم بر جامعه تاکید ویژه داشت. از مهم ترین آثار فردی ورزش می توان به افزایش توان جسمانی، سلامت بدن و تعادل جسم و جان آدمی اشاره کرد؛ به طوری که ورزش با به ارمغان آوردن نشاط روحی و طراوت جسمی باعث دستیابی به مدارج کمال می گردد. ورزش موجب گسترش روابط گروهی و تقویت روحیه جمع خواهی افراد شده و حس یکرنگی و همگرایی در افراد را تقویت می کند؛ چراکه فردگرایی و انزواطلبی با ذات انسان در تضاد است و کسب موفقیت های بزرگ جز با هماهنگی و زندگی جمعی امکانپذیر نخواهد بود.

در مجموعه های دانشگاهی علاوه بر نگاه حرفه ای از منظر علمی به ورزش، جنبه کارکردهای سلامت فردی و اجتماعی جامعه دانشگاهی نیز مدنظر بوده است. در این میان دانشگاه زابل نیز از دیرباز به واسطه دارا بودن رشته تحصیلی علوم ورزشی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، و میزبانی از دانشجویان و همکاران با سلیقه های متنوع ورزشی، توجه ویژه ای نسبت به فراهم نمودن امکانات و تجهیزات ورزشی در دانشگاه داشته است. دانشگاه زابل به واسطه جامعیت در توسعه زیرساخت های ورزشی در منطقه سیستان، در سال جاری میزبان آزمون عملی ورودی رشته تحصیلی علوم ورزشی در مقطع کارشناسی کنکور 1399 بوده است.

ضمن ارائه توضیحات کامل از امکانات و فعالیت های ورزشی دانشگاه در کلیپ پیوست، از همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه زابل دعوت می شود با استفاده از کلیپ های "ورزش در خانه" موجود در صفحه گروه علوم ورزشی در سایت دانشگاه زابل به آدرس http://uoz.ac.ir/fa-IR/lit/10668/page/ به ارتقای سلامت جسم و روح خود و خانواده محترم شان توجه ویژه داشته باشند.