پنج‌شنبه, 14 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود متقاضی ثبت نام وام دانشجویی

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می­رساند پس از تأیید ثبت نام اولیه توسط آموزش دانشگاه، جهت ثبت نام وام دانشجویی به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.swf.ir   مراجعه و پس از ورود به پورتال دانشجویی مراحل زیر انجام شود؛

مراحل ثبت نام

- انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید

- وارد کردن کد ملی- تاریخ تولد -  انتخاب دکمه جستجو

- وارد کردن اطلاعات تحصیلی دانشجو- تلفن ثابت تلفن همراه و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک

- تأیید دانشجو توسط اداره رفاه به عنوان دانشجوی آن دانشگاه

- دانشجو با ورود مجدد به پورتال دانشجویی-  ثبت کلمه کاربری و رمز عبور درخواست وام می نماید.

- وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور (کد ملی دانشجو بدون خط تیره می باشد)

ضمناً تهیه و تکمیل مدارک ذیل الزامی می باشد؛

1. تعهد نامه محضری (ضامن کارمند رسمی، پیمانی، قراردادی 5 سال سابقه کار و دارای شناسه کارمندی) ضامن بازنشسته (ارائه آخرین حکم کارگزینی، ارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان)

2. جهت دریافت فرم تعهد نامه محضری به سایت دانشگاه زابل-  معاونت دانشجویی-  اداره رفاه مراجعه نمایید.

3. دانشجویان گرامی پس از ثبت نام اولیه وام و تکمیل فرم تعهد نامه محضری در یکی از دفاتر رسمی و افتتاح حساب تجارت کارت جوان (شعب بانک تجارت)،  مدارک را به آدرس ذیل پست نمایند.

[زابل - کیلومتر 2 جاده  بنجار - پردیس دانشگاه زابل، معاونت دانشجویی،  اداره وام ورفاه، کد پستی:538-98615]

معاونت دانشجویی،  اداره وام و رفاه