پنج‌شنبه, 13 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
بیست و چهارم آبان ماه روز كتاب، كتابخوانی و كتابدار گرامی باد

سلامت فکری را با کتابخوانی تامین کنید، از کتاب‌های خوب، راهگشا و راهنما که از سوی متفکران و نویسندگان خوب ما تهیه شده و در اختیار ما گذاشته شده استفاده کنید و بخوانید. (مقام معظم رهبری)

کتاب میراثی ماندگار، پدیده‌ای باشکوه و با ارزش و عنصری رشد آفرین و روشنگر در پهنه زندگی و اندیشه و معرفت و معنویت بشر است. پیشینه فرهنگی ما و شمارگان کتاب‌ها و کتابخانه‌ها در عصر شکوفایی تمدن اسلامی و اهتمام دانشمندان ایرانی و اسلامی در پدید آوردن آثار ارزشمند جهانی، همه و همه ناظر برنقش و جایگاه کتاب در توسعه آگاهی و دانایی و اهمیت کتاب و کتابخوانی است.
با عنایت به نقش انکارناپذیر مطالعه و کتابخوانی در غنای فرهنگی و توسعه ی شاخص های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جوامع؛ دانشگاه زابل نیز به واسطه جایگاه خود به عنوان یکی از مراکز اصلی توسعه گفتمان و هم اندیشی علمی در منطقه، یکی از بزرگترین کتابخانه های قابل دسترس برای جامعه دانشگاهی منطقه سیستان و فرهیختگان علاقه مند به کتاب و کتابخوانی را فراهم آورده است  تا ضمن تجمیعِ تجهیزات و امکانات موجود برای ترویج این فرهنگ مقدس، نقش پررنگی در انجام رسالت علمی و اجتماعی و فرهنگی خود ایفا نماید.
شایان ذکر است کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه زابل همزمان با تاسیس دانشگاه در سال ۱۳۷۸ با مجموعه ای بالغ بر ۲۸ هزار نسخه کتاب فعالیت خود را آغاز نمود و هم اکنون با داشتن بیش از ۱۱۷ هزار نسخه کتاب چاپی به زبان های فارسی، عربی، لاتین و بیش از ۱۵۰۰ عنوان مجله الکترونیک فارسی و بیش از ۳۰۰۰ عنوان پایان نامه در حال فعالیت است.