پنج‌شنبه, 13 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
مشاركت جامعه دانشگاهی دانشگاه زابل در امر خداپسندانه اهدای خون

سه شنبه 27 آبان 1399 بار دیگر دانشگاهیان دانشگاه زابل، اهدای خون را به عنوان یکی از موثرترین کمک های مومنانه برای اهدای زندگی در این شرایط بحرانی مورد توجه قرار دادند و با مشارکت در این امر خداپسندانه گامی ارزشمند در راستای کمک رسانی به بیماران نیازمند به خون و فرآورده های خونی برداشتند.

در سال جاری با توجه به شرایط بحرانی ناشی از همه گیری کرونا، میزان مراجعه مردم به مراکز انتقال خون کشور کاهش چشمگیری پیدا کرده است و اهدا کنندگان خون از زمان شروع همه گیری، از ترس ابتلا به این بیماری، کمتر  به مراکز انتقال خون مراجعه کرده اند و این در حالی است که نیاز بیمارستان ها، مراکز درمانی و بیماران هموفیلی، تالاسمی و سرطانی‌ به خون و فرآورده‌های خونی به قوت خود باقیست.

تامین ذخایر خون کشور در شرایط کنونی، مشارکت همدلانه و مومنانه تمامی افراد و اقشاری که حائز شرایط اهدای خون هستند را می طلبد تا بدین ترتیب بسیاری از نیازمندانی که نیاز به اهدای خون روزانه برایشان حیاتی است، از چشم انتظاری و نگرانی رهایی یابند و سلامتی و شادمانی به نشانه انسانیت و ایثار به این بیماران و خانواده های آنان هدیه گردد.

شایان ذکر است تمامی پروتکلها و ضوابط بهداشتی به منظور پیشگیری از انتشار ویروس به طور کامل در مراکز انتقال خون رعایت می‌شود.