پنج‌شنبه, 13 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت پنجم آذرماه سالروز تشكیل «بسیج مستضعفین»

دکتر پیمان افراسیاب، رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن «هفته بسیج» و سالروز تشکیل «بسیج مستضعفین» را گرامی داشت. متن پیام به این شرح می‌باشد:

«امروز بسیج مایه‌ی ابّهت و افتخار نظام است«

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

بسیج، مکتبی بالنده و جریانی اندیشه ورز و همیشه حاضر در صحنه های حساس و سرنوشت‌ساز تاریخ پرفروغ انقلاب اسلامی است که در محور انسجام و وحدتِ معنوی و اسلامی مردم ایران رخ می‌نماید. بلندهمتانِ سرافراز بسیج، حماسه‌سازانِ مکتب ناب شهادت و رشادت و رهروان راستین ارزش‌های والای اسلام و انقلابند که به اتکای تعهد و تکلیفمداری، در اصلی‌ترین عرصه‌های خدمت رسانی و سازندگی کشور فعالانه نقش آفرینی کرده و آینهی اراده و اندیشهی فراگیرشان، بازتابی از دلاورمردی سلحشورانه‌ای است که این شجره طیبه و لشکر مخلص خدا، درراه اتحاد و انسجام ملی و انقلابی مردم و سربلندى و افتخار اين سرزمين نیک‌آیین بذل نموده است.

این‌جانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای والا مرتبه‌ی اسلام و انقلاب، فرارسیدن هفته بسیج و پنجم آذرماه سالروز تشکیل مردمی ترین نهاد جمهوری اسلامی ایران یعنی بسیج مستضعفین را به‌تمامی نیک اندیشان بسیجی به‌ویژه دانشجویان و دانشگاهیان بسیجی نقش‌آفرین در عرصه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی کشور تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از درگاه ایزد منان برای تمامی هم میهنان به ویژه بسیجیان گرانقدر، صحت و سلامتی مسألت دارم.

پیمان افراسیاب

رییس دانشگاه زابل