پنج‌شنبه, 14 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
پیام تبریك رئیس دانشگاه در بزرگداشت روز مهندس

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه زابل با انتشار پیامی فرارسیدن پنجم اسفندماه زادروز دانشمند شهیر ایرانی، خواجه‌نصیرالدین طوسی که در تقویم رسمی کشور به‌ عنوان "روز مهندس" نام‌گذاری شده است را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

پنجم اسفندماه را به افتخار زادروزِ یکی از نامورترین دانشمندان و فیلسوفان و منجمانِ ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی به نام "روز مهندس" می شناسیم و بدین مناسبت ارجمند جایگاه ارزشمند "مهندسی" در اندیشه و تاریخ مردمان این دیار را که یادآورِ ابتکار و آفرینشگری و خودباوری برای توسعه کشور در گذر اعصار متمادی بوده است، ارج می نهیم.

مهندسی ورای تمامی تعاریف مرسوم، همپا و هم پایه ی سازندگی و پیشرانِ پیشرفت کشور است و این روز، موعدی است برای پاسداشت تعهد و تفکر مهندسان شریفی که با تکیه بر اندیشه و توانمندی خویش، پیشگامان اعتلا و پشتوانه های ارتقای کشور در حوزه های مختلف علمی، عمرانی، تحقیقاتی و فناوری گشته اند و  با اراده و همتِ امروزشان به افق های افتخارِ فردا پل می زنند.

در اين مجال، فرصت را مغتنم شمرده و روز بزرگداشت مهندس را به تمامی مهندسان متخصص و متعهد، به ویژه مهندسین پرتلاش خانواده بزرگ دانشگاه زابل شادباش میگویم. امیدوارم که در سایه ی خلاقیت و دانش محوری جامعه مهندسین کشور بتوانیم گام های بلندی در راستای خودکفایی و خودباوری برداریم و با پایبندی به اخلاق اسلامی و حرفه ای، تمامی ظرفیت‌های در اختیار خود را برای توسعه ی زیرساخت های فنی و علمی کشور به کار بندیم.

پيمان افراسياب

رئيس دانشگاه زابل