چهارشنبه, 25 فروردين 1400
     ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
كسب دو عنوانِ «شایسته تقدیر»، دستاورد دانشگاه زابل از سیزدهمین جشنواره بین المللی حركت

سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت 23 لغایت 25 اسفندماه سال جاری با تاکید بر اقتصاد دانش‌بنیان و مقاومتی به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد و طی آن دانشگاه زابل در بخش دانشگاه برتر پس از دانشگاههای تهران و تربیت مدرس، موفق به کسب عنوان "شایسته تقدیر" گردید و انجمن علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل نیز در بخش برگزیدگان حوزه های رقابتی انجمن های علمی دانشگاههای کشور توانست عنوان "شایسته تقدیر" را از آن خود نماید. در این دوره جشنواره ۱۲۵ دانشگاه داخلی و ۴۵ دانشگاه خارجی شرکت داشتند.

لازم به ذکر است جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله با تأکید بر هم‌افزایی و تکثیر ایده‌های خلاقانه و با هدف بازتاب فعالیت ها و الگوهای موفق و ایجاد انگیزه در انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار می‌شود و تلاش دارد تا به عنوان عرصه و رویدادی برای رقابت و عرضه ی دستاوردهای برتر علمی دانشجویان؛ مبنا و مبدا حرکتی نوین در جهت بخشی و سامان‌دهی به فعالیت‌های علمی دانشجویی قرارگیرد.