چهارشنبه, 25 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت 12 فروردین روز جمهوری اسلامی

باسمه تعالی

دوازدهم فروردین یادروزِ عزم تاریخی مردم ایران برای تجلیِ اراده و ایستادگی و تبلورِ اتحاد و ایمان است. بزرگداشت حماسه ای سیاسی است که پس از حرکت و مجاهدت توفنده ی مردم برای نفی استیلای استبداد و استکبار؛ سرآغاز حکومت و سیاستی مبتنی بر دیانت را به رای قاطعانه "آری" پی ریزی کرد و با پایداری و مقاومتِ اسلامی مردم، به آن استمرار و تداوم بخشید.

اینجانب دوازدهم فروردین ماه، تجلی یکی از ماندگارترین صفحات زرین انقلاب اسلامی و سالروز تاریخی تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) را به تمامی هم میهنانم بویژه همکارانم در خانواده بزرگ دانشگاه زابل تهنیت می گویم. ضمن اهدای درود و تجدید بیعت با آرمان های شهدای والا مقام انقلاب اسلامی، از درگاه خداوند سبحان موفقیت و سربلندی جامعه دانشگاهی کشور و تمامی خدمتگزاران صدیق نظام اسلامی، در اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، جهت پیشبرد اهداف نظام و تداومِ اقتدار و اعتلای نام و جایگاه ایران عزیز در جهان را مسالت می نمایم.

پیمان افراسیاب