چهارشنبه, 25 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
پردیس دانشگاه در سایه همت و مشاركت همدلانه ی كاركنان تلاشگرِ مدیریت امور پشتیبانی، خلعت سبز بهار بر تن نموده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

ارتقای سرانه فضای سبز با اجرای طرح های توسعه ای و زیباشناختی در دانشگاه هایی مانند دانشگاه زابل که تحت تاثیر شرایط سخت محیطی قرار دارند، می تواند فضاهای آموزشی را واجد کیفیت بصری مطلوب نماید و با تعدیل و تلطیف محیط، به موازات آنکه موجبات انگیزه بخشی، کاهش تنش و وسعت دهی به تمرکز افراد را فراهم سازد، به ارتقای هرچه فراترِ کارآمدی و بهره‌وریِ محیط های آموزشی و دانشگاهی نیز بیانجامد. به همین دلیل است که اولویت دهی و برنامه ریزی برای توسعه فضای سبز و توجه به تاثیر آن بر ارتقای کیفیت آموزشی و رفتارهای اجتماعی کارکنان، اساتید و دانشجویان و به تبع آن هموارسازی مسیر آموزش؛ همواره مورد تاکید و توجه مدیریت دانشگاه قرار گرفته است.

بدین منظور و به سنت هرساله در راستای ارتقای سرانه فضای سبز و بهبود کیفیت منظر؛ مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه با بسیج تمامی نیروها و امکانات موجود از ماههای پایانی سال 99 به استقبال بهار رفت و تمامی تلاش و همت خود را به کار بست تا فضای سبز پردیس دانشگاه را به رنگ و بوی بهاری آذین بدهد و با مهیا ساختنِ حال و هوای شاداب نوروزی و بهاری در دانشگاه، پویایی و سرزندگی بصری و متعاقب آن نشاط روحی و آرامش روانی را برای مجموعه دانشگاه به ارمغان بیاورد.

دکتر وحید راهداری مدیر امور پشتیبانی دانشگاه طی گفتگو با روابط عمومی، در رابطه با اقدامات نیروهای این مدیریت: به توسعه و بازپیرایی درختان و فضای سبز موجود و نیز کاشت درختان جدید؛ تسطیح اراضی با هدف آماده سازی بستر کاشت قطعات فضای سبز، واکاری انواع گل‌های فصلی و دائمی و کاشت گل‌های تابستانه، کاشت گستره ای متنوع از درختان مثمر و کم آبخواه همچون نخل و بیش از 2500 اصله نهال زیتون و حدود 500 اصله نهال زردآلوی محلی؛ پیوند زدن درختان توت غیر مثمر موجود با انواع گونه های مثمر و نیز آبیاری مداوم اراضی زیرکشت و توسعه ی آبیاری تحت فشار جهت افزایش راندمان آبیاری باغات و فضای سبز سطح پردیس اشاره نمود. وی در ادامه افزود: علاوه بر این، اجرای عملیات گسترده ی جمع آوری برگ ها و حذف سرشاخه های خشک، پاکسازی باغات و مزارع از علف های هرز، لایروبی انهار به طول 4 کیلومتر و علفتراشی عرصه ها با اولویت نقاط و کانون های مستعد حریق، از جمله اقدامات پیشگیرانه ای است که با تلاش و همت شبانه روزی نیروهای این مدیریت جهت ایمن سازی و مقابله با وقوع حریق های احتمالی در روزهای گرم و خشک پیش رو با موفقیت صورت پذیرفت.

جلوه های بصری و بهاری مشهود در سطح پردیس دانشگاه حاصل تلاش و همت مدیریت و بیش از 30 نفر از همکاران فضای سبز و خدمات در مدیریت امور پشتیبانی می باشد که در تکاپو برای ارائه خدمات بهتر و ایجاد آراستگی و زیباسازی فضای پردیس، در دو شیفت کاری در ماههای پایانی سال گذشته و روزهای تعطیل سال جدید مجدانه تلاش نمودند و به مدد همت ارزنده ی آنان است که خوانِ پر سخاوتِ طبیعت در بهار امسال زیباتر از همیشه در سطح دانشگاه چشم نوازی می کند. روابط عمومی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از مدیریت و همکاران آن مجموعه، برای آنها سلامتی و توفیق روزافزون آرزو می کند.