اطلاعیه شماره (۲) : فراخوان ثبت نام کاندیداهای شرکت در انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۳ کد : ۱۷۱ اطلاعیه ها

کلیه مدیران مسئول نشریات دانشگاهی فعال (نشریه فعال نشریه است که تعداد شماره های منتشر شده آن در طول یکسال به شرح مندرج در جدول زیر باشد. در تشخیص نشریه دانشگاهی فعال، مندرجات سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سند) ملاک عمل است در سطرح‌های 5 تا 9 جدول، مجوز نشریه باید به دو/2 ترم قبل از برگزاری انتخابات مربوط باشد. واجدین شرایط جهت ثبت نام به وب سایت (apmsrt.ir) وزرات علوم تا تاریخ 1400/12/18 مراجعه فرمایید.

در صورت هرگونه سوال به خانم ضیایی کارشناس نشریات به شماره تماس 9156322562 تماس یا مراجعه فرمایید.

شیوه نامه برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی را از  اینجا دانلود فرمائید.

کلید واژه ها: نشریات نشریات دانشگاهی دانشگاهی نشریه فعال فرمایید مراجعه