جلسه دبیر کل های کانون های فرهنگی هنری دانشگاه های کشور با معاونین وزارت علوم و تحقیقات در جشنواره ملی رویش در دانشگاه یزد.

جلسه دبیر کل های کانون های فرهنگی هنری دانشگاه  های کشور با معاونین وزارت علوم و تحقیقات در جشنواره ملی رویش در دانشگاه یزد.

جلسه دبیر کل های کانون های فرهنگی هنری دانشگاه  های کشور با معاونین وزارت علوم و تحقیقات در جشنواره ملی رویش در دانشگاه یزد. در این جلسه محمد جانی نماینده دانشگاه زابل در رابطه با همکاری مستقیم کانون های کارآفرینی دانشگاه ها با پارک های علمی و فناوری درخواست هایی ارائه کرد.

دکتر محمد علی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم سخن بر همکاری کانون ها با مراکز رشد و پارک های علم و فناوری تاکید کردند. در ادامه جلسه نماینده دانشگاه زابل با جمعی از نمایندگان دانشگاه های کشور در رابطه با پیشنهادات خود و مشکلات کانون های کشور سخنانی با دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزرارت علوم ارائه کردند .

دکتر کلانتری قول بر حمایت همه جانبه کانون ها و بررسی مشکلات و حل چالش های پیش روی کانون ها دادند.