درخشش دانشگاه زابل در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳)

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۵ کد : ۹۴۹ اخبار اطلاعیه ها
درخشش دانشگاه زابل در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳)

بار دیگر جامعه دانشجویان دانشگاه زابل توانست برگی زرین دیگری بر کارنامه درخشان فرهنگی دانشگاه زابل اضافه کند. درخت فرهنگ و هنر دانشگاه باز هم به بار نشست و توانست جلوی طوفان مشکلات خم به ابرو نیاورد و به موفقیت های بزرگ در عرصه ملی و کشوری دست یابد. اینجانب کسب موفقیت دانشجویان پرتلاش دانشگاه زابل در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) را به عموم جامعه دانشگاهیان و دانشجویان، ریاست محترم دانشگاه، همکارانم در دانشکده هنر و معماری، مدیر مسئول نشریه کلک و به خصوص کارشناس بخش نشریات و فعالین خانه نشریات دانشجویی دانشگاه زابل تبریک عرض نموده و سلامتی ویژه برای این فعالان عرصه جنگ نرم و نویسندگان توانمند را از خداوند منان خواستارم. ان شاء الله که این موفقیت شروعی برای دستیابی به قله های بالاتر باشد و همیشه دانشجویان عزیزمان بتوانند در عرصه های مختلف فرهنگی و مذهبی بدرخشند.

دکتر حسینعلی رهدار