اطلاعیه مدیریت امور فناوری اطلاعات در خصوص افزایش حجم اینترنت دانشجویان دانشگاه در تمامی مقاطع

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۵ کد : ۸۸۵ اطلاعیه ها

به منظور ارائه خدمات بهتر و همچنین توسعه فعالیت های علمی و تحقیقاتی دانشجویان عزیز، مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تصمیم به افزایش حجم ترافیک اینترنت دانشجویان گرفته است. براین اساس، از تاریخ اول اردیبهشت 1403، حجم ترافیک اینترنت هفتگی دانشجویان برای مقطع کارشناسی از 4 به 6 گیگابایت، مقطع کارشناسی ارشد از 6 به 8 گیگابایت و برای مقطع تحصیلی دکتری از 8 به 10 گیگابایت افزایش یافته است.

مقطع

ترافیک حجمی (هفتگی)

کارشناسی

6 GB

کارشناسی ارشد

8 GB

دکتری

10 GB

همچنین به اطلاع می رساند به منظور مدیریت پهنای باند اینترنت، میزان ترافیک مصرفی در هر ساعت از شبانه روز، طبق جدول زیر محاسبه خواهد شد.

ساعات استفاده

نحوه محاسبه

از ساعت 7 صبح الی 16

به میزان استفاده شما از حجم اینترنت شما کسر می گردد. (ضریب 1)

از ساعت 16 الی 24

یک دوم میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد. (ضریب 0/5)

از ساعت 24 الی 7 صبح

یک چهارم میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد. (ضریب 0/25)

خواهشمند است در خصوص شناسه کاربری و رمز عبور خود نکات زیر را رعایت فرمایید:

• به عنوان اولین قدم، رمز عبور اولیه خود را تغییر دهید. (به صورت پیش فرض، نام کاربری شما شماره دانشجویی و رمز عبور شما کد ملی است)
  • به منظور جلوگیری از سوء استفاده از شناسه کاربری اینترنت، رمز عبور را بر روی سیستم های عمومی که سایرین نیز به آن دسترسی دارند، ذخیره نکنید.
  • به صورت دوره ای اقدام به تغییر رمز عبور نمایید.
  • به هیچ عنوان شناسه کاربری و رمز عبور خود را در اختیار سایر افراد قرار ندهید. عواقب هرگونه کوتاهی و سهل انگاری بعهده شخص دانشجو است.

نحوه فعال کردن اینترنت

نحوه تغییر رمز

رفع خطای اینترنت

کلید واژه ها: اینترنت میزان حجم اینترنت حجم اینترنت اینترنت کسر اینترنت کسر ضریب رمز عبور حجم میزان حجم