افتخار آفرینی دانش آموزان دختر مجتمع آموزشی دانشگاه زابل در مسابقات کاراته سبک شوتوکان قهرمانی کشور.

سی امین مسابقات کاراته قهرمانی کشور در سبک شوتوکان در اسفند ماه۴۰۱ ۱ به میزبانی استان تهران در رده های سنی مختلف برگزار گردید . نمایندگان شایسته استان سیستان و بلوچستان در رده های سنی نونهالان از شهرستان زابل و مجتمع آموزشی دانشگاه خانم سلوا لکزایی دانش آموز پایه پنجم دبستان دانش دانشگاه با کسب دو مدال طلا و یک مدال برنز در کمیته و کاتا و خانم سدنا لکزایی دانش‌آموز پایه سوم با کسب دو مدال نقره و یک مدال برنز به ترتیب در کمیته و کاتا و در رده سنی نوجوانان خانم النازحسین پور دانش آموزپایه نهم با کسب دو مدال نقره در رشته کاتا و کمیته افتخار افرین شدند. کشف استعدادهای درخشان در رشته های مختلف ورزشی در کنار ارتقاء مسائل آموزشی و تربیتی یکی دیگر از اهداف مجتمع آموزشی دانشگاه برای نیل به جامعه ای پویا و با نشاط است که مورد تاکید و سفارش رهبر فرزانه انقلاب می باشد.