جشن پایان تحصیلی دانش آموزان پایه های پیش دبستانی ؛اول وششم مدارس دخترانه وپسرانه دانش

دوران ابتدایی یکی از بهترین روزهایی است که در دفتر خاطراتمان همیشه با لبخندی نوستالژیک همراه است . شیطنت های کودکانه ؛ قهروآشتی های زود گذر ؛ دنیای پر رنگ کودکی هایمان ؛ نقاشی های زیبا ؛ خوراکی های خوشمزه ؛ لوازم التحریر های مختلف که به هم نشان میدادیم و از همه مهمتر آموزگاران مهربان که با سخنان زیبا و دلنشین برق شادی را به چشمانمان می آوردند ؛ و هزاران خاطره ی دیگر ........

حسن ختام این روز های خوب و شیرین ؛ دانش آموزان در کنار خانواده هایشان و همکاران دلسوز با برگزاری جشن در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ بیادماندنی گردید  .

کلید واژه ها: شادی جشن پایان تحصیلی پیش دبستانی اول ششم مجتمع آموزشی دانشگاه زابل دبستان دانش دبستان دخترانه دبستان پسرانه