بازدید مسؤل دفتر نظارت استانی از روند برگزاری امتحانات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه زابل.

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۳۳ اخبار دانشکده

در بازدیدی که جناب آقای مهندس هراتی مسئول دفتر نظارت استانی در مورخه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۲ از دانشکده ادبیات  و علوم انسانی دانشکده ادبیات داشتند ضمن اعلام رضایت از شیوه و کیفیت برگزاری آزمون های پایان ترم دانشجویان، از امکانات و تجهیزات خاصه سیستم گرمایش ساختمان خوشنود شدند و این سیستم مطبوع  (گرمایش و سرمایش) و محیط مناسب آموزشی را برای رشد و ارتقای علمی دانشجویان بسیار مهم و ضروری دانستند.
لازم به ذکر است که در این بازدید جناب آقای دکتر میرلطفی از مدیران بسیار موفق و خوش سابقه دانشگاه هم تشریف داشتند که ایشان را همراهی می‌کردند و در توضیح و تشریح بعضی از فعالیت های دانشکده به مدیران دانشکده کمک شایانی کردند.

کلید واژه ها: دانشکده سیستم مدیران جناب دانشجویان ادبیات