نشست صمیمی و هم اندیشی اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۸ کد : ۶۷۶ اخبار دانشکده
نشست صمیمی و هم اندیشی اعضای هیأت علمی  دانشکده ادبیات و علوم انسانی با مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

نشست صمیمی و هم اندیشی اعضای هیأت علمی دانشکده با مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در تاریخ 1402/9/9 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در این نشست که با حضور هیأت رئیسه ، مدیران گروه ها و اعضای محترم هیأت علمی دانشکده برگزار گردید، جناب آقای فرجیان مسوول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در تبیین جایگاه استادان در ایجاد انگیزه و نقش آفرینی در دانشگاه و جامعه در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس و انقلاب اسلامی بیانات مبسوطی ارائه نمودند. در ادامه جلسه اعضای هیأت علمی به بیان دغدغه ها و ارائه دیدگاه های خویش درخصوص تعامل و همکاری با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری پرداختند.