نخستین نشست مسئولان دفترهای ارتباط با فرهنگستان زبان و ادب فارسی در دانشگاه ها برگزار شد.

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۲ کد : ۷۹۵ اخبار دانشکده

نخستین نشست مسئولان دفترهای ارتباط با فرهنگستان زبان و ادب فارسی در دانشگاه های کشور با سخنرانی آقای دکتر حداد عادل( رییس فرهنگستان) و آقای دکتر دبیر مقدم ( معاون علمی-پژوهشی) و ارائه گزارش فعالیت های گروه های واژه گزینی و فرهنگ نویسی، زبان و رایانه، دانشنامه تحقیقات ادبی و زبان ها و گویش های ایرانی توسط معاونان و پژوهشگران واحدها، در دو نشست صبح و بعد از ظهر روز دوشنبه مورخه 1402/11/16 در تالار دکتر شهیدی فرهنگستان در تهران جهت تبیین آیین نامه، اهداف، تعهدات و انتظارات فرهنگستان از دانشگاه ها برگزار شد. در همین راستا دفتر ارتباط با فرهنگستان زبان و ادب فارسی در دانشگاه زابل در دانشکده ادبیات و علوم انسانی فعالیت خویش را در معرفی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و دستاوردهای آن به عموم دانشگاهیان و دانشجویان، آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، ایران شناسی، فرهنگ و زبان های باستانی و دیگر رشته های مرتبط و همچنین ارتباط گسترده تر فرهنگستان با جامعه دانشگاهی آغاز نموده است.