آزمون پیش درمانگاهی بهمن ۱۴۰۱

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۴۸ اطلاعیه ها

امتحان جامع پیش درمانگاهی در روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ راس ساعت ۱۲ به صورت حضوری در دانشکده دامپزشکی برگزار می شود. دانشجویان دکتری عمومی دامپزشکی که تا پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ موفق به گذراندن حداقل ۱۳۰ واحد درسی شده اند، الزاماً می‌بایست در این آزمون ثبت‌نام و شرکت نمایند. دانشجویان ورودی های پیش از ۱۳۹۶ برای ثبت نام در این آزمون باید حداقل ۱۳۲ واحد درسی را پاس کرده باشند. دانشجویان عزیز برای ثبت نام در این آزمون می بایست فرم "درخواست آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی" را از وبسایت دانشگاه زابل - معاونت آموزشی – فرم ها و آئین نامه ها – فرم ها و آئین نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری- فرم ها و آیین نامه های کارشناسی ارشد، دانلود نموده سپس قسمت مربوط به دانشجو را تکمیل کنند و حتما تعداد واحدهای گذرانده و شماره تماس در این فرم ذکر شود و فرم امضا شود. سپس آن را از طریق ایمیل dampezeshkizabol@gmail.com حداکثر تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ ارسال کنند.

کلید واژه ها: فرم دانشجویان ثبت آزمون نامه