گروه بهداشت مواد غذایی
گروه بهداشت مواد غذایی شامل بخش های کنترل کیفی مواد غذایی (میکروبی و شیمیایی)، بهداشت و صنایع شیر، بهداشت و بازرسی گوشت، صنایع مواد غذایی با منشاء دامی و اپیدمیولوژی می باشد.
بخش های مختلف این گروه علاوه بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی جاری، به عنوان آزمایشگاه مرجع موارد ارجاعی از کلینیک دانشکده و موسسات دولتی و خصوصی را که در زمینه تولید و کنترل کیفی مواد غذایی فعالیت دارند بررسی نموده و خدمات دهی می نماید.
از اهداف آینده این گروه توسعه فعالیت ها آموزشی، پژوهشی و خدماتی، تکمیل کادر هیئت علمی گروه و برگزاری دوره های دکتری تخصصی می باشد.