برگزاری آزمون جامع پیش درمانگاهی

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۴ کد : ۷۷۷ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان محترم دوره دکتری عمومی دامپزشکی می رساند که آزمون جامع پیش درمانگاهی در روز دوشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ راس ساعت ۱۲ به صورت حضوری در دانشکده دامپزشکی برگزار می‌شود. ثبت نام این آزمون از روز چهارشنبه ۱۸ بهمن تا روز چهارشنبه ۲۵ بهمن از طریق سایت گلستان انجام می شود. دانشجویان متقاضی شرکت در این آزمون می بایست درخواست درون دانشکده ای برای شرکت در این آزمون را از طریق سایت گلستان ارسال کنند، ضمنا در صورتی که دانشجویی تا پایان ترم جاری کمتر از ۱۳۰ واحد درسی گذرانده باشد یا بعضی از دروس مورد پرسش در آزمون پیش درمانگاهی را نگذرانده باشد و تقاضای شرکت در این آزمون را داشته باشد، می بایست موارد مذکور را در درخواستش توضیح دهد. خواهشمند است به بازه ثبت نام دقت کنید و درخواست ها را فقط در این بازه ارسال کنید. ضمنا دانشجویانی که درخواست شرکت در آزمون پیش درمانگاهی را پیش از این از طریق سایت گلستان ارسال کرده اند می بایست مجددا در بازه زمانی ۱۸ الی ۲۵ بهمن درخواست خود را ارسال نمایند. اخذ دروس درمانگاهی منوط به گذراندن این آزمون می باشد و دانشجویانی که در این آزمون پذیرفته نشوند یا شرکت نکنند، دروس درمانگاهی اخذ شده در ترم دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۳ آنها حذف خواهد شد، دانشجویانی که برای بار اول در این آزمون مردود می‌شوند می توانند دروس درمانگاهی را به صورت مشروط انتخاب کنند.

کلید واژه ها: آزمون شرکت آزمون درمانگاهی دروس درمانگاهی شرکت بهمن دروس درخواست