همکاری دانشگاه زابل در خصوص طرح توسعه مسجد بزرگ مصلی زابل و آغاز عملیات اجرایی یادمان شهید گمنام در محل مصلی

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۵ کد : ۳۰۰ اخبار دانشکده

در تاریخ ۹ اسفندماه ۱۴۰۱ جلسه همفکری با حضور معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی، اعضای هیات علمی دانشکده هنر و معماری و مدیر محترم دفتر طرحهای عمرانی دانشگاه زابل با اعضای هیات امنا و کارکنان دفتر امام جمعه معزز شهرستان زابل در محل مزار شهید گمنام مصلی زابل برگزار شد. در این جلسه لزوم تدوین سند توسعه مصلی و برقراری ارتباط موثر بین فضای مذهبی و فضای شهری مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. همچنین با همکاری اعضای هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه زابل پس از تهیه طرح نهایی و نقشه های مورد نیاز جهت اجرای یادمان شهید گمنام، احداث یادمان شهید گمنام در محل مصلی زابل شروع گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر محسن توسلی عضو هیأت علمی گروه شهرسازی دانشکده هنر و معماری به عنوان ناظر عالی اجرای طرح یادمان شهدای گمنام انتخاب شد.

کلید واژه ها: زابل گمنام شهید گمنام اعضای اعضای هیات یادمان شهید مصلی