تقدیر و تشکر از مدیران محترم گروه های آموزشی وکارکنان محترم دانشکده هنر و معماری

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۶۱ اخبار دانشکده

در تاریخ سوم تیر ماه ۱۴۰۲ دکتر حیدری سرپرست دانشکده هنر و دکتر داوطلب معاونت آموزشی دانشکده، به پاس برگزاری موفق امتحانات و یکسال تلاش صادقانه از زحمات و تلاش های صادقانه مدیران گروه های آموزشی وکارکنان دانشکده هنر و معماری تقدیر و تشکر کردند. در این جلسه ضمن تشکر از زحمات مدیران گروه وکارکنان ، به آسیب شناسی و نحوه برگزاری بهتر امتحانات در نیمسالهای آینده پرداخته شد و نظرات مدیران گروه های آموزشی و کارکنان شنیده شد. در پایان با اهدای لوح تقدیر از مدیران گروه های آموزشی و کارکنان دانشکده هنر و معماری تجلیل شد.

کلید واژه ها: مدیران مدیران گروه مدیران گروه آموزشی گروه گروه آموزشی دانشکده دانشکده هنر آموزشی هنر امتحانات