اهدای ۵۴ جلد کتاب تخصصی حوزه معماری به کتابخانه دانشکده هنر و معماری

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۸ کد : ۶۱۱ اخبار دانشکده
اهدای ۵۴ جلد کتاب تخصصی حوزه معماری به کتابخانه دانشکده هنر و معماری

از طرف خانواده فرهنگی و فرهیخته آقای بهروز صاحب­زاده، تعداد ۵۴ جلد کتاب ارزشمند در زمینه معماری مربوط به آقای دکتر صدرا صاحب­زاده فرزند برومند ایشان به کتابخانه دانشکده هنر و معماری دانشگاه زابل اهدا گردید.

در همین راستا خانواده دانشکده هنر و معماری مراتب تشکر و قدردانی خود را از این اقدام خداپسندانه ابراز نموده و آرزوی سلامتی و تندرستی برای این خانواده گرانقدر را دارند. یقیناً این مجموعه کتاب­های ارزشمند، باعث افزایش دانش دانشجویان رشته معماری دانشکده هنر و معماری خواهد شد.

همچنین اعضای این دانشکده، آرزوی علو درجات را برای مرحومه مریم افشاری معلم نمونه کشوری و همسر گرامی جناب آقای بهروز صاحب­زاده را دارند.

کلید واژه ها: معماری هنر معماری دانشکده هنر معماری دانشکده دانشکده هنر هنر زاده صاحبزاده اهدا