برگزاری جلسه تبریک سال نو و عید سعید فطر در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس دانشکده هنر

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۹ کد : ۸۵۶ اخبار دانشکده

در این جلسه بعد از پخش فیلم گزارش فعالیت های سال ۱۴۰۲ دانشکده، رئیس دانشکده ضمن قدردانی از همه اعضای دانشکده در سال اخیر، به نیاز برای تلاشهای بیشتر اعضا در مسیر اعتلای آموزش و پرورش نسل جوان اشاره کرد. دکتر ابوالفضل حیدری رئیس دانشکده هنر و معماری، همچنین برنامه های جانبی پیش رو در دانشکده شامل برگزاری روز معمار و هفته میراث فرهنگی را دارای اهمیت شمرد و همکاران را در برگزاری هر چه بهتر این رویدادهای فرهنگی و علمی تشویق نمود. همچنین دکتر جمشید داوطلب بر لزوم تداوم تلاشهای آموزشی اعضای هیئت علمی تاکید نمود. در پایان هدایای یادبود به اعضای دانشکده تقدیم گردید و عکس یادبودی نیز گرفته شد.

کلید واژه ها: برگزاری فرهنگی تبریک سال نو دانشکده هنر