برگزاری جلسه تبریک سال نو و عید سعید فطر با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده هنر در دفتر نهاد رهبری دانشگاه زابل

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۱ کد : ۸۵۷ اخبار دانشکده

در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ، جلسه‌ای به مناسبت فرارسیدن سال نو و عید سعید فطر در دانشگاه زابل برگزار شد. این جلسه با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده هنر و معماری در محل دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا، حجت الاسلام فرجیان مسئول دفتر مقام معظم رهبری در سخنان کوتاهی، عید سعید فطر و سال نو را به همگان تبریک گفتند.
این جلسه، فرصتی برای تبادل تبریک‌ها و ایجاد انسجام در میان اعضای هیئت علمی دانشکده هنر و معماری بود و به مناسبت این رویداد، پیام‌های تبریک و آرزوهای خوبی برای سال جدید ارسال شد.