برگزاری اردوی یکروزه بازدید از آثار تاریخی منطقه حوضدار سیستان به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۶ کد : ۸۷۹ اخبار دانشکده

روز چهارشنبه مورخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ مصادف با روز جهانی محوطه ها و بناهای تاریخی، اردوی دانشجویی دانشکده هنر و معماری جهت بازدید از آثار تاریخی سیستان برگزار گردید.
در این اردو محوطه تاریخی شهر حوضدار شامل آسبادها و قلعه مچی مورد بازدید قرار گرفت. همچنین از آثار پیش از تاریخ موزه ی شهر سوخته و قلعه تاریخی سه کوهه بازدید به عمل آمد.
این اردو به سرپرستی جناب آقای دکتر جواد علایی مقدم مدیر گروه رشته ی باستان شناسی و با همکاری جناب آقای کیومرث فیروزی جهانتیغ کارشناس گروه شهرسازی برگزار گردید. در این اردو تعداد ۳۵ نفر از دانشجویان گروه‌های شهرسازی، نمایش، معماری، باستان شناسی و حفاظت و مرمت آثار تاریخی شرکت داشتند. همچنین آقای بارانی و سرکار خانم کاظمی از طرف میراث فرهنگی آثار تاریخی مورد بازدید را به طور مفصل به دانشجویان معرفی نمودند.

کلید واژه ها: تاریخی آثار تاریخی بازدید آثار گروه اردو