صبح امروز، با حضور در یادمان شهدای دانشگاه زابل؛ اولین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه زابل آغاز شد

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۲۹ کد : ۱۰۱۳ اخبار دانشگاه

دکتر محمد رکوعی سرپرست جدید دانشگاه زابل به همراه حجه الاسلام و المسلمین فرجیان مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر افراسیاب رئیس پیشین دانشگاه، مسئولین دانشگاه، اعضای هیأت علمی و یاوران علمی با حضور در یادمان شهدای دانشگاه زابل، ضمن تجدید بیعت با آرمان های شهدا، با قرائت فاتحه و نثار گل ادای احترام نمودند.
یادمان دو شهید گمنام دانشگاه زابل، اولین مکان حضور دکتر رکوعی در دانشگاه زابل بود که غبارروبی و عطر افشانی گردید.
وی در ادامه با جمعی از اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشگاه که به استقبال او آمده بودند، دیدار و گفت و گو نمود.