پیام تبریک سرپرست دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن «عید سعید قربان»

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۱۸ کد : ۱۰۱۵ اخبار دانشگاه
پیام تبریک سرپرست دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن «عید سعید قربان»

دکتر محمد رکوعی سرپرست دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید خجسته قربان را تبریک و تهنیت گفت. متن این پیام بدین شرح می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
بگو: «اى اهل کتاب، بیایید بر سر سخنى که میان ما و شما یکسان است بایستیم که: جز خدا را نپرستیم و چیزى را شریک او نگردانیم، و بعضى از ما بعضى دیگر را به جاى خدا به خدایى نگیرد.»
کلام الهی،آیه 64 سوره مبارکه آل عمران

قربان، نیکوترین عید مسلمین و یادآورِ زیباترین و باشکوهترین جلوه های تعبد و ایمانِ انسانِ راستین در برابر معبود بی همتاست که راه و رسم بندگی و گذشتن از دلبستگی و دل کندن از تعلقات دنیوی را به آدمی می آموزد و او را مهیای رهایی از اسارت نفسانی و بهره گیری از فیض و عنایتِ رحمانی می نماید.
اینجانب فرارسیدنِ عید سعید قربان، عید بندگی و بالندگی انسان را به عموم مسلمانان جهان و تمامی هم میهنان عزیزم به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه زابل تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه پروردگار بی همتا روزهای همراه با سلامتی، خرسندی و شادکامی را برای همگان آرزومندم. امیدوارم در این جشن شکوفایی ایمان و بخششِ گناهان؛ توفیق درک واقعی پیام این عید اضحی که همانا گذشتن از دلبستگی ها و ایجاد تغییر و تحولی ابراهیمی در فطرت انسان هاست را بیابیم و با قدم نهادن در قربانگاهِ خودمحوری‌ها؛ قلب و روان و اندیشه‌ی خویش را به پرتوی عبودیت و عشق لایزال الهی روشن گردانیم.