پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیرخم

۰۵ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۰۳۵ اخبار دانشگاه
پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیرخم

دکتر محمد رکوعی سرپرست دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر را گرامی داشت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

»الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دِینًا «

امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم، و اسلام را براى شما به عنوان‌ آیینى برگزیدم.

کلام الهی، آیه 3 سوره مبارکه مائده

غدیر عیدی الهی و روزی خدایی است که در آن پروردگار جهان، حجت و برهان را بر آدمیان تمام کرد و اکمال دین و اتمام نعمت را به یقین و باورِ بندگانِ راستینش پیشکش نمود.

غدیر تجسم روشنِ هدایت الهی برای عینیت بخشی به سعادت بشری است که مسئولیتِ تداوم و پاسداری از راه و آموزه‌های رسالت را بر شانه‌های ولایتِ صالح ترین رادمرد جهان می‌گذارد و راهِ راستی و درستی را پیشِ پای مومنان و پیروان مکتب جاودانه ی اسلام نمایان می سازد.

اینجانب فرارسیدن عید امامت و اتمام نعمت را به تمامی هم میهنانم بویژه همکاران ارجمندم در خانواده بزرگ دانشگاه زابل تبریک و تهنیت می‌گویم و به شکرانه ی این فصل الخطابِ هدایت و غایتِ رحمت، از خداوند متعال توفیقِ آن می طلبم که ما را رهروانِ شایسته‌ای در مسیر دستیابی به دیانت و عدالت و انسانیت قراردهد و افتخار درک و بهره‌گیری صحیح از حکمت و اندیشه‌های مانای مکتب مولی الموحدین علی علیه السلام را نصیبمان بگرداند.