پیام تبریک سرپرست دانشگاه زابل به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۰۶۳ اخبار دانشگاه
دکتر محمد رکوعی سرپرست دانشگاه زابل با صدور پیامی، فرا رسیدن هفته دولت و‌ روز کارمند را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن این پیام به شرح ذیل می باشد: بسم الله الرحمن الرحیم سلام و درود خدا بر شهدا، اسوه‌های جاودان ایثار و مجاهدان مخلص عرصه خدمت به خلق خدا. "هفته دولت" منبعث از خاطره دولت‌مردان مردمی، مومن و با تقوا، شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر است که خالصانه و صادقانه در راه پاسداشت دستاوردها و اهداف مقدس انقلاب قدم برداشتند و شهید شدند. اینجانب با گرامیداشت سه سال خدمت جهادی دولت سیزدهم به‌ویژه شهیدان الگو و ماندگار ایران اسلامی «سید ابراهیم رئیسی» و «حسین امیرعبداللهیان»، فرارسیدن هفته دولت را به همه دلسوزان نظام اسلامی، دولتمردان صدیق و پرتلاش، کارکنان متعهد و خدوم کشور به ویژه کارکنان معزز و پرتلاش دانشگاه زابل تبریک عرض نموده و از درگاه قادر متعال توفیق روزافزون برای همه مدیران و کارکنان دولت چهاردهم مسئلت می‌نمایم.
پیام تبریک سرپرست دانشگاه زابل به مناسبت هفته دولت و روز کارمند