ارتقای مرتبه ۱۸ عضو هیات علمی دانشگاه

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۱۵ اخبار دانشگاه
ارتقای مرتبه ۱۸ عضو هیات علمی دانشگاه

رتبه دانشگاهی یک عضو هیات علمی دانشگاه زابل به مرتبه استاد تمام، 8 عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیار و 9 عضو هیئت علمی نیز به مرتبه استادیار ارتقا یافت.

ششمین جلسه از دور سوم هیات ممیزه دانشگاه زابل در تاریخ 31 شهریورماه 1401 با دستور کار بررسی پرونده‌ اعضای هیأت علمی متقاضی ارتقاء مرتبه به صورت حضوری و مجازی برگزار و طی آن تعداد 18 پرونده حائز شرایط ارتقای مرتبه علمی شناخته شد.

طی این جلسه دکتر مهران مهری عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی به مرتبه استاد تمام ارتقا یافت.

آقایان دکتر غلامعلی خمر؛ اسماعیل وزیری؛ محمد مهدی چاری؛ اقبال بنی اسد؛ حسینعلی کاوش؛ جمشید داوطلب؛ ابوالفضل حیدری و خانم دکتر سارا رامرودی از مرتبه علمی استادیار به دانشیار ارتقا یافتند.

آقایان دکتر داود سیفی؛ محمد مهدی کیخا؛ سعید محمدی و خانم ها دکتر مرضیه السادات آذرنیوه؛ فهیمه لطفیان؛ آمنه حیدری؛ زهره گنجعلی؛ مهین ریگی و زهرا غفاری مقدم نیز از مرتبه علمی مربی به مرتبه استادیار ارتقا یافتند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت های ارزنده را به جامعه دانشگاهی زابل شادباش می گوید و توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه را از درگاه خداوند متعال خواستار است.

کلید واژه ها: علمی هیات علمی مرتبه علمی مرتبه دکتر دانشگاه دانشگاه زابل هیات ارتقا