دعوت رئیس دانشگاه زابل برای حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان

۱۱ آبان ۱۴۰۴ | ۲۳:۰۱ کد : ۱۹۱۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۴۸
دعوت رئیس دانشگاه زابل برای حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل ، دکتر محمد رکوعی رئیس دانشگاه زابل در پیامی از کلیه دانشگاهیان و مردم عزیز سیستان برای حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان دعوت کرد متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
سیزده آبان روز شروع سقوط هیبت استکباری آمریکاست.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

یوم‌الله ۱۳ آبان برگ زرین تاریخ انقلاب اسلامی و مردمی ایران در مبارزه با استکبار است. بی‌گمان، دانش‌آموزان آگاه و رشید ما در مبارزه با استکبار، همواره نقشی فعّال و فراموش ناشدنی ایفا کرده‌اند.
۱۳ آبان تنها یادآور یک واقعه تاریخی نیست، بلکه تبلور روحیه بیداری، هوشیاری و مقاومت مردمی است که در برابر ظلم و زیاده‌خواهی بیگانگان سر تسلیم فرود نیاوردند. امروز نیز تداوم این مسیر، نیازمند حفظ همان روحیه جهادی، وحدت و ایمان انقلابی در میان نسل جوان است.
اینجانب ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و دانش‌آموز پیرو راه امام خمینی با توجه به ویژه بودن شرایط ۱۳ آبان سال جاری و ضرورت دفاع همه‌جانبه از آرمان فلسطین و محکومیت جنایات استکبار جهانی، از آحاد جامعه به ویژه دانشجویان و اساتید گرانقدر و همکاران ارجمند برای شرکت پرشور و گسترده در راهپیمایی ۱۳ آبان دعوت به عمل آورده و پیروزی مردم فلسطین و تحقق آرمان آزادی قدس شریف را از خداوند متعال خواستارم.


( ۱ )

نظر شما :