بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان از زیرساختهای دانشجویی دانشگاه زابل

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۰۵ اخبار دانشگاه

دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان روز چهارشنبه 30 آذرماه 1401 از زیرساخت های رفاهی و خدماتی حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه زابل بازدید کرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان در جریان این سفر ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دختران و پسران و تاسیسات این خوابگاه ها؛ از مرکز بهداشت دانشگاه، سالن های ورزشی چند منظوره تهمینه و تهمتن و پروژه زمین چمن مصنوعی دانشگاه نیز بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان وضعیت آن ها قرار گرفت. وی در نشست مشترکی با حضور اعضای هیات رییسه دانشگاه زابل، در جریان آخرین وضعیت آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و رفاهی دانشجویان در قالب ارائه گزارش قرار گرفت و ضمن تبادل نظر درخصوص مسائل و موانع مربوط به خدمات رفاهی دانشجویان، تجهیز امکانات خوابگاهی و ورزشی، ضرورت احداث خوابگاههای متاهلی و ...، راهکارهای لازم را در این خصوص ارائه نمود.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه زابل دانشجویان زابل بازدید رفاهی گزارش