آیین استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه زابل برگزار شد

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۰ کد : ۲۰۶ اخبار دانشگاه
آیین استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه زابل برگزار شد

در ایام عزای فاطمی و در آستانه سالروز شهادت بانوی عالمیان حضرت فاطمه زهرا (س)، دانشگاه زابل مفتخر به میزبانیِ آلاله‌ای از تبار عشق و شور و شعور عاشورایی بود. پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس مورد استقبال پرشور دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه زابل قرار‌گرفت و طی مراسمی معنوی همراه با دعا و مداحی و روایتگری دفاع مقدس تجلیل و تشییع شد. آیین معنوی استقبال از این ستاره‌ی جاویدنام کهکشان ایثار و پایمردی، از محل میدان وحدت آغاز شد و خانواده بزرگ دانشگاه زابل دوشادوش یکدیگر، پیکر مطهر شهید را تا مسجد و گلزار شهدای دانشگاه تشییع و با آرمان های مقدس شهیدان گلگون‌کفن دفاع مقدس تجدید میثاق کردند. شایان ذکر است پیکر مطهر 5 شهید گمنام تازه تفحص شده دفاع مقدس که روز شنبه سوم دی‌ماه در میان استقبال حماسی مردم وارد سیستان شد؛ همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در چند نقطه از خاک سیستان آرام خواهد گرفت و به خاک سپرده خواهد‌شد.

کلید واژه ها: مقدس دفاع مقدس دانشگاه دانشگاه زابل زابل دفاع مطهر پیکر مطهر پیکر