پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت میلاد مسعود امام علی (ع) و گرامیداشت مقام والای پدر و روز مرد

۱۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۹:۳۵ کد : ۲۴۶ اخبار دانشگاه

باسمه تعالی

امام علی (ع)، مظهر بی‌مثالِ جوانمردی و ایمان و نقطه اوج انسانیت و عرفان است که اندیشه و کلامِ ارجمندش، تفسیرِ شکوهمندترین ارزش‌ها وآرمان‌های بشری و تاویلِ حقیقیِ حق و کمال‌طلبی است. پدر معنوی یتیمان و مظلومان که حکمت و معرفتِ متعالی‌اش، روح و جانِ غیرتمندانِ مؤمنِ جهان را معنا و روشنا می‌بخشد و زادروزش نیکوترین یادبود برای بزرگداشتِ مقام و منزلت "مرد" و "پدر" می‌باشد.

بدینوسیله ضمن اهدای درود و شادباش به مناسبت فرا‌رسیدن زادروز خجسته مولا علی (ع)؛ بزرگداشت مقام والای پدر و روز مرد را گرامی می‌دارم و با ادای احترام به جایگاه بلند تمامی پدران و سپاسداری از مهر و تلاش بی‌شائبه‌ی آنان، صمیمانه‌ترین درودها و شادباش‌های خویش را به همکاران ارجمندم در دانشگاه زابل تقدیم می‌نمایم. امیدوارم که خداوند سبحان افتخار رهروی راستین از مولی‌الموحدین (ع) که منظومه تمام‌عیارِ عدالت و انسانیت و خردورزی است را به همه ما عطا نماید و اعتبارِ درک حقیقت و حکمت و معرفت آن یگانه راهبرِ فرزانه را نصیبِ حیات‌مان گرداند.

کلید واژه ها: روز پدر روز مرد میلاد امام علی (ع)