سرپرست دانشکده آب و خاک منصوب شد

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۸۹ انتصابات
سرپرست دانشکده آب و خاک منصوب شد

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی دکتر مجید آجورلو را به سمت سرپرست دانشکده آب و خاک منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر آجورلو آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تجربه، تعهد و‌ تخصص جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست دانشکده آب و خاک منصوب می‌شوید.

امید است با اتکا به قادر متعال، ضمن تداوم پایبندی به ارزش ها، اصول و مقررات جاری دانشگاه، همت خویش را بر انجام امور محوله مبتنی بر برنامه های مصوب و راهبردی وزارت متبوع معطوف داشته و در تحقق اهداف تعیین شده اهتمام کامل مبذول فرمایید. توفیق و سربلندی جنابعالی در انجام وظایف محوله را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

دکتر افراسیاب طی نامه‌ای جداگانه از زحمات دکتر محمد نهتانی در زمان تصدی این سمت قدردانی نمود.